Викладачі агрономічних дисциплін Даців Віктор та Крук Наталія під час проведення навчальної практики з дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» на тему «Консервування плодоовочевої продукції» ознайомили студентів спеціальності 201 Агрономія IV курсу групи А-41 з теоретичними основами і технологічними операціями квашення капусти.
Здобувачі освіти одержали завдання: підготувати тару та сировину для квашення; розрахувати потребу сировини, спецій та солі; виконати самостійно квашення капусти з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.
Перед виконанням практичного завдання викладачі провели інструктаж з техніки безпеки з виконання нарізок та ознайомили з правилами санітарно-гігієнічних вимог, які необхідно виконати перед початком роботи. Виконання поставлених завдань консультувала методист коледжу і викладач дисципліни «Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції» Савченко Світлана.
Після виконаного завдання студенти зробили висновок, що під час навчальної практики вони вивчили технологічні операції і набули здатності застосовувати знання в процесах виробництва, переробки і зберігання овочевої продукції.
|