Анкета здобувачів освіти щодо дотримання академічної доброчесності в коледжі за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)
___________________________________________________________________________________________________________________________
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-11
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYCgMS1Y_t-WPRfbCS7sTdDXNWSEUsFHz49k5AX6VFkZhKmQ/viewform?usp=sharing
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-21
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-31
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-22
|