Перейти на сайт технологічного відділення за адресою tehnviddil.at.ua
Навчаємо того, що знаємо та вміємо, і того, що потребує сучасний агробізнес
На відділенні здійснюється підготовка фахівців на денній формі навчання.
Освітньо-професійний ступінь: фаховий молодший бакалавр
Спеціальність 204: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання:
- 3 роки 10 місяців для денної форми на базі 9 класів
- 2 роки 10 місяців для денної форми на базі 11 класів
-2 роки 10 місяців для денної форми на базі ОКР кваліфікованого робітника
Випускники технологічного відділення можуть працювати у:
- агрохолдингах;
- селянських спілках;
- колективних сільськогосподарських підприємствах;
- фермерських господарствах;
- звірогосподарствах;
- рибних господарствах;
- на птахофабриках;
- на молоко- і м’ясопереробних підприємствах.
Фаховий молодший бакалавр готовий стати до роботи і займати посади в ролі:
- керівника виробничих підрозділів галузі тваринництва;
- головного спеціаліста;
- спеціаліста виробничого підрозділу по виробництву тваринницької продукції;
- спеціаліста у лабораторіях (молочній, м’ясній, племстанції);
- технолога по переробці продукції тваринництва;
- та інші посади, які відповідають кваліфікації молодшого спеціаліста техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва.
В кожної людини є своя доля і щастя, яке дається від Бога, а професія є доповненням до цього.
|