Анкета для здобувачів освіти щодо об'єктивності та неупередженості оцінювання за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201)
Анкета стейкхолдерів щодо освітньої програми за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201)
Анкета для здобувачів освіти щодо якості викладання навчальних дисциплін за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201)
Анкета для здобувачів освіти щодо оцінки змісту освітньої програми за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201)
Анкета для опитування здобувачів освіти методи і форми навчання за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201
Анкета здобувачів освіти першого року навчання щодо дотримання академічної доброчесності в коледжі за ОПП Виробництво і переробка продукції рослинництва (201)
Анкета для педагогічних працівників щодо змісту освітньо-професійної програми
_______________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Дисципліни вільного вибору 201 Агрономія ОПП «Виробництво і переробка продукції рослинництва»
ІІ курс А-21ІІ курс А-22
ІІІ курс
Дисципліни вільного вибору 201 Агрономія ОПП «Організація і технологія ведення фермерського господарства»
ІІ курс
ЗВІТИ
Звіт про проведення анкетування педагогічних працівників щодо змісту освітньо-професійної програм
Звіт за результатами опитування здобувачів освіти щодо змісту ОПП
Звіт за результатами опитування стейкхолдерів щодо освітньої програми за ОПП
Звіт за результатами опитування здобувачів освіти за ОПП щодо методів і форм навчання
Звіт за результатами опитування здобувачів освіти за ОПП щодо об'єктивності та неупередженості оцінювання
Звіт за результатами опитування учасників освітнього процесу за ОПП щодо якості викладання