Органічне виробництво є пріоритетним напрямом розвитку сільського господарства, яке дозволяє забезпечити населення органічними та якісними продуктами харчування.
З цією метою 30 листопада Волинська ОДА провела круглий стіл з питань органічного виробництва, де розглянули нові можливості для малого і середнього бізнесу, сталого розвитку сільських територій, основні напрями та перспективи виробництва органічної продукції.
Учасниками круглого столу були викладачі агрономічного відділення Горохівського коледжу ЛНАУ Кондратюк Р.Р., Коленда О.В. Вони мали можливість обговорити питання органічного національного стандарту, запровадження органічного харчування в закладах освіти, зокрема коледжах.
Досвідом виробництва органічної продукції поділилися волинські підприємці, які вирощують органічну малину, полуницю та ревінь.
За підсумками роботи викладачам були вручені сертифікати учасника круглого столу.
|