Меню сайту
Географія сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Волонтерський рух

Анкета стейкхолдерів щодо освітньої програми за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета для здобувачів освіти щодо якості викладання навчальних дисциплін за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета для здобувачів освіти щодо оцінки змісту освітньої програми за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета для здобувачів освіти щодо об'єктивності та неупередженості оцінювання за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета для опитування здобувачів освіти методи і форми навчання за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета здобувачів освіти першого року навчання щодо дотримання академічної доброчесності в коледжі за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

Анкета для педагогічних працівників щодо змісту освітньо-професійної програми

 

Анкета здобувачів освіти щодо дотримання академічної доброчесності в коледжі  за ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва (204)

___________________________________________________________________________________________________________________________

Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  для здобувачів освіти групи Т-11

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYCgMS1Y_t-WPRfbCS7sTdDXNWSEUsFHz49k5AX6VFkZhKmQ/viewform?usp=sharing

 
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-21
 
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-31
Дисципліни вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти ОПС «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів освіти групи Т-22
 
 

ЗВІТИ

Звіт про проведення анкетування педагогічних працівників щодо змісту освітньо-професійної програм

Звіт за результатами опитування здобувачів освіти  щодо змісту ОПП

Звіт за результатами опитування стейкхолдерів щодо освітньої програми за ОПП

Звіт за результатами опитування здобувачів освіти за ОПП щодо методів і форм навчання

Звіт за результатами опитування здобувачів освіти за ОПП щодо об'єктивності та неупередженості оцінювання

Звіт за результатами опитування учасників освітнього процесу  за ОПП щодо якості викладання

Звіт про проведення анкетування дисциплін вільного вибору для здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 204 Виробництво і переробка продукції тваринництва

Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Корисні посилання



 


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz