Меню сайту
Категорії розділу
Останні новини [785]
Географія сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Волонтерський рух
Головна » Статті » Останні новини

Обговорення ОПП зі стейкхолдерами спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

11 грудня 2023 року відбулася зустріч зі  стейкхолдерами  робочої групи розробки освітньої програми «Виробництво і переробка продукції тваринництва» для здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

В роботі взяли участь:

  • в.о. директора коледжу О.М. Жельчик;
  • заступник директора з навчальної роботи О.М. Генсецька;
  • методист коледжу С.О. Савченко;
  • голова робочої групи Н.С. Загоруйко;
  • члени робочої групи Г.А. Сальнікова, В.О. Швед;
  • зоотехнік ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» І.О. Міщук;
  • інспектор з якості продукції ТзОВ «Птахокомплекс» Губин К.В. Голубко;
  • здобувачі освіти випускової  групи, стажери МХП «Баффало» Аліна Гринчук, Тарас Ганюк,  Каріна Терновик, Дмитро Стельмащук.

У процесі обговорення зовнішній стейкхолдер Ірина Міщук підкреслила, що здобувачі ОПП «Виробництво і переробка продукції тваринництва» мають змогу отримати належну теоретичну та спеціальну практичну підготовку завдяки збалансовано підібраним освітнім компонентам, як обов’язковим, так і вибірковим. На думку стейкхолдера, визначені у програмі компетентності відповідають сучасним запитам фахової підготовки на ринку праці.

Катерина Голубко зазначила, що якість змістової складової дисциплін загального та професійного циклу програми повною мірою забезпечують формування у здобувачів фахової передвищої освіти загальних, спеціальних та фахових компетентностей, а також програмних навчальних результатів, які зазначені в ОПП та передбачені стандартом фахової передвищої освіти.

Особливу увагу під час обговорення Олег Жельчик приділив основному фокусу освітніх програм та зосередив присутніх на формування ґрунтовних знань у сфері виробництва і переробки продукції тваринництва, а також здатності їх застосування у практичній діяльності.

Аліна Гринчук під час обговорення ОПП зосередила увагу на важливості практичних навичок та гнучкості особистості, особливо під час комунікації,  адже для успішної і результативної роботи в колективі технологу потрібно вміти домовлятися з людьми, вміти слухати і чути, а також доносити інформацію, аргументувати свою точку зору.

             

5            

                 

               

Категорія: Останні новини | Додав: Klym (14.12.2023)
Переглядів: 31
Форма входу
Погода
Корисні посилання



 


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz