Меню сайту
Географія сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Волонтерський рух

Перейти на сайт технологічного відділення за адресою tehnviddil.at.ua                                                                                     

 

Навчаємо того, що знаємо та вміємо, і того, що потребує сучасний агробізнес

 

На відділенні здійснюється підготовка фахівців на денній формі навчання.

Освітньо-професійний ступінь: фаховий молодший бакалавр

Спеціальність 204: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітня кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Термін навчання:

- 3 роки 10 місяців для денної форми на базі 9 класів

- 2 роки 10 місяців для денної форми на базі 11 класів

-2 роки 10 місяців для денної форми на базі ОКР кваліфікованого робітника

 Випускники технологічного відділення можуть працювати у:

- агрохолдингах;

- селянських спілках;

- колективних сільськогосподарських підприємствах;

- фермерських господарствах;

- звірогосподарствах;

- рибних господарствах;

- на птахофабриках;

- на молоко- і м’ясопереробних підприємствах.

 

Фаховий молодший бакалавр готовий стати до роботи і займати посади в ролі:

- керівника виробничих підрозділів галузі тваринництва;

- головного спеціаліста;

- спеціаліста виробничого підрозділу по виробництву тваринницької продукції;

- спеціаліста у лабораторіях (молочній, м’ясній, племстанції);

- технолога по переробці продукції тваринництва;

- та інші посади, які відповідають кваліфікації молодшого спеціаліста техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва.

В кожної людини є своя доля і щастя, яке дається від Бога, а професія є доповненням до цього.

 

Форма входу
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Корисні посилання



 


Copyright MyCorp © 2022

Зробити безкоштовний сайт з uCoz