Меню сайту
Географія сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
В контакте

Перейти на сайт технологічного відділення за адресою tehnviddil.at.ua                                                                                     

 

Навчаємо того, що знаємо та вміємо, і того, що потребує сучасний агробізнес

 

На відділенні здійснюється підготовка фахівців на денній формі навчання.

Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст

Спеціальність 204: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Кваліфікація: технік-технолог з виробництва та переробки продукції        тваринництва

Термін навчання:

-3 роки 10місяців для денної форми на базі 9 класів

-2 роки 10місяців для денної форми на базі 11 класів

-2 роки 10місяців для денної форми на базі ОКР кваліфікованого робітника

 Випускники технологічного відділення можуть працювати у:

- агрохолдингах;

- селянських спілках;

- колективних сільськогосподарських підприємствах;

- фермерських господарствах;

- звірогосподарствах;

- рибних господарствах;

- на птахофабриках;

- на молоко- і м’ясопереробних підприємствах.

 

Технік-технолог готовий стати до роботи і займати посади в ролі:

- керівника виробничих підрозділів галузі тваринництва;

- головного спеціаліста;

- спеціаліста виробничого підрозділу по виробництву 

   тваринницької продукції;

- спеціаліста у лабораторіях (молочній, м’ясній, племстанції);

- технолога по переробці продукції тваринництва;

- та інші посади, які відповідають кваліфікації молодшого спеціаліста техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва.

В кожної людини є своя доля і щастя, яке дається від Бога, а професія є доповненням до цього.

 

Форма входу
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Корисні посилання



 


Copyright MyCorp © 2018

Зробити безкоштовний сайт з uCoz